203 Zaal, 2 Vloer, de Bureaubouw de Industriepark van Huansheng, Longxi Boluo Huizhou, Guangdong China
Thuis

Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD

Van goede kwaliteit de hygrometer van de saunathermometer voor verkoop
Van goede kwaliteit de hygrometer van de saunathermometer voor verkoop
Dank u, kijkt alles fijn. Het ernaar uitzien is tot wat meer na dit opdracht te geven gebruikt.

—— Husam Omari

Één van de best-sellers die ik heb gewerkt met. Zeer snel verschepend, precies zoals beschreven, aardig heden van verkoper. Hoogst geadviseerd!

—— Lev Larnyh

Grote verkoper, zeer beleefd en vriendschappelijk. Goede productkwaliteit. Dank u!

—— David Dolgin

Goed product. Goede verkoper.

—— Rapee Chaiwiriyawong

Ik ben online Chatten Nu

Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD
Alphasauna Alphasauna Alphasauna Alphasauna Alphasauna Alphasauna Alphasauna Alphasauna Alphasauna Alphasauna

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Alphasauna
Aantal werknemers : 20~50
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%

De alpha- sauna is verplichting in het produceren en levert allerlei sauna en stoomruimtetoebehoren, 
traditionele saunaruimte, vatsauna, vatton, saunaverwarmer, stoomgenerator, stoom 
ruimte en divers soort gekwalificeerde zwembadtoebehoren.

 

De voorganger van de alpha- sauna werd gevonden in 1999, fabriek gelegen in K3-de Bouw. Het Park van de HuanShengindustrie, Longxi-Stad, Boluo Huizhou, de Provincie China van Guangdong. China dat met een mooie naam“ Houten Gemeente“.

 

Het bedrijf heeft 3000 vierkante mijters en alle productiemateriaal wordt gecreeerd door onze stichter die niet alleen houdend van in saunatoebehoren is maar ook in het maken van materiaal gefascineerd.

 

En wij leiden tot de snelste producent in China en in de wereld is ons tegenhouden nooit achtervolgingsdroom. 1000-1500sets de gebeëindigde emmer en de gietlepels kunnen slechts 1 dag worden geproduceerd, worden de Fantastische en briljante saunaproducten reeds geleverd aan meer dan 50 landen, en speciaal voor het Noorden van Europa met inbegrip van grootste klanten in Rusland, Finland de Oekraïne, het UK, Duitsland, Turkije enz.

 

Geschiedenis:

Onze stichter twee is één van timmerman en ander één is een elektricien die allen toetreedt in saunahandel in 1998 is om gekwalificeerde producten van veel betere prijzen te voorzien, bouwde onze stichter twee onze eigen fabriek en wijdt de hun al geest in de handel van de saunastoom.

 

Sedertdien is de Alpha- sauna innovaties blijven maken overeenstemmend nodig markt, Modieus, manier, is de praktische producten ook ons veranderen nooit doel, en het aangepaste embleem was meer dan 30PCS zoals gevraagd geweest.

 

Ontwikkeling:

De het onderzoek & Ontwikkeling van Alphasauna cernter zijn toegewijd aan constant het ontwikkelen van en het perfectioneren van de producten aan klanten, en hadden impressived klanten niet alleen in Binnenlandse maar ook voor overzee markt.

 

Alle houten producten van saunatoebehoren keuren ingevoerde Pijnboom of Canadese rode ceder met zeer vlotte oppervlakte, geen knoop goed, hoge Corrosiebestendig, die zijn natuurlijke kleur met tijd status houden.

 

Alle componenten van elektrosaunaverwarmer en stoomgenerator zijn strikt selectief en gebeëindigd allen - de producten worden getest rond 72 uren, gecontroleerd en door het volledige productieproces geïnspecteerd.

 

De ruimte van sauna/vat en alle houten componenten worden geproduceerd met Canadese rode ceder, met zeer goede geur en waterdicht maken met corrosie.

 

De pooltoebehoren zijn diverse types die hulpmiddelreeks, de reeksen van het massagemateriaal, roestvrij staalproducten en andere soorten pooltoebehoren schoonmaken.

 

Kwaliteit & Milieu:

Wanneer u producten van Alphasauna kiest, hoogte - de kwaliteit komt aangezien de norm en VIP de uitstekende dienst uw bedrijfszorg vrij maken. 

 

Onze kwaliteit-mindedness wordt weerspiegeld in alle aspecten van onze verrichting, van ontwerp, keus van materiaal, productieprocessen, de dienst en technologiesteun.

 

Contactgegevens
Alpha sauna & swimming pool supplier Co.LTD

Contactpersoon: Mrs. Kitty Chan

Tel.: 86-0752-6677695

Fax: 86-0752-5791601

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)